Ondernemen en verbinden met passie

Notaris

Netwerk Notarissen

RijksBredius Netwerk Notarissen

Uw notaris in Bussum en Naarden
Bent u op zoek naar een notaris in Bussum of notaris in Naarden? Dan is RijksBredius Netwerk Notarissen het notariskantoor waar u terecht kunt voor al uw notariële zaken.

Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of bv? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf?

Ons notariskantoor bestaat uit 4 notarissen met elk een eigen specialiteit. Wij staan graag voor u klaar met informatie en advies op meerdere momenten in uw leven. Wij ondersteunen u bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van uw zaken.

www.rijksbrediusnotarissen.nl

Arcagna

Arcagna is een private client boutique gespecialiseerd in nationale en internationale fiscale advisering van vermogende particulieren en hun familiebedrijven. Hiermee wordt voorzien in een behoefte, nu de grote belastingadvieskantoren zich meer en meer richten op de grote multinationale ondernemingen.

Arcagna gebruikt haar grondige fiscale kennis als startpunt voor creatieve maar steeds praktisch werkbare oplossingen. Deze ontzorgende oplossingen worden van A tot Z geïmplementeerd, zowel aan de fiscaalrechtelijke als aan de civielrechtelijke kant.

In internationale zaken wordt samengewerkt met een netwerk van toonaangevende onafhankelijke kantoren over de hele wereld.

arnold.vandersmeede@arcagna.com