Ondernemen en verbinden met passie

Coaches, PR & Label

Sparrow partners

Sparrow & Partners

Sparrow & Partners is sinds 1988 een begrip in de communicatiesector. Wij beschikken over een uitstekend netwerk van bedrijven, journalisten en bloggers. Onze mensen zijn hoogopgeleide professionals die veel ervaring hebben binnen het bedrijfsleven en met (online) media. Met ons netwerk en (financiële) expertise zijn wij in staat om ondernemingen via de media optimaal te positioneren en zichtbaar te maken bij hun doelgroep. Dit hebben wij door de jaren heen gedaan voor honderden bedrijven, van start-up’s tot multinationals.

WvH

Winkelman Van Hessen

Winkelman Van Hessen is een PR bureau met vestigingen in Den Haag en Amsterdam opgericht in 1979 door onder andere fCN-lid Ralph van Hessen. Hij wilde een bureau dat een verademing zou zijn voor klanten. Nu ruim 30 jaar later, met meer dan 60 professionals is zij dat nog steeds. WvH excelleert in strategische en creatieve adviezen op het gebied van Brand PR, corporate communicatie, public affairs, crisiscommunicatie en special events. Het bureau beschikt over de ervaring, netwerken, en omvang om dit volledig waar te kunnen maken. Ook de uitvoering staat op een excellent niveau. Communicatieprogramma’s worden gerealiseerd vanuit slagvaardige teams, die proactief handelen en snel schakelen. Dit doet WvH met veel plezier in sectoren als Zorg en Onderwijs, maar ook voor zakelijke dienstverleners en fast moving merken.

Schermafbeelding 2015-02-02 om 12.12.48

Dutch PR Group

Sinds 1987 actief als communicatie-en PR adviesbureau voor grote en kleine opdrachtgevers. De Dutch PR Group is gespecialiseerd in positioneringstrajecten, marketingcommunicatie, social media, corporate communicatie, crisiscommunicatie en woordvoering.
Dochtermaatschappij Leads PR is Sales PR bureau, gespecialiseerd in verkoopbevordering in onder meer Tourism, Travel, Leisure, Entertaiment,.
Dochtermaatschappij Maussen Mediatraining verzorgt media-en presentatietrainingen voor directies, bestuurders, politici en woordvoerders.
Dochtermaatschappij Salon Waldorf richt zich op Fashion & Lifestyle, Design & Architecture, Artst & Culture.Maussen Family Confidant.
Is het enige Europese Family Office dat zich richt op het in balans brengen van de familiedynamiek binnen ondernemende en veelal vermogende families.
De organisatie met vertrouwensnpersonen, therapeuten en coaches is actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Vereningd Koninkrijk en Spanje.

Brand Republic

WIJ ZIJN EEN BRANDING BUREAU

Wij zijn onderzoekers, strategen, concepters en ontwerpers.

Wij zijn overtuigd van de kracht van (mens)waardige merken, Human Brands. Dat zijn merken die mensen en de wereld echt iets willen geven en elke dag hun idealen nastreven.

We zijn dagelijks bezig met het bedenken, creëren en tot leven brengen van betekenisvolle merken in verhaal, vorm en beleving.

Wij zijn altijd op zoek naar welke betekenis een merk heeft en kan hebben. Welke bestaansreden merken hebben, en wat hen uniek maakt. Wij stellen de identiteit, waarden en idealen centraal in het denken en het doen van een merk.

Wie je bent, vertaald in alles wat je doet. Wij bedenken, creëren en brengen ideeën tot leven die merken en mensen verbinden. Ideeën die waardevol en merkbaar zijn.
We willen merken helpen om echte waarde en betekenis te hebben voor anderen, een duurzame verbinding te maken met mensen die verder gaat dan het product of dienst.

Een merk dat niet alleen in je hoofd zit, maar een merk waar je bij wilt horen.

Van merkbaar naar waardevol. Van hun hoofd naar hun hart.

www.brandrepublic.nl

Label Me

LABEL ME is er voor gezichten en bedrijven uit de media, entertainment, fashion en sport. Wij kunnen van ieder mens of bedrijf met talent een sterk merk maken.

Met de LABEL ME MERK SCAN toetsen wij in iedere fase van jouw carrière waar je merk behoefte aan heeft op het gebied van strategische, creatieve, juridisch en zakelijke begeleiding. Al deze expertise hebben wij in huis. Zo kunnen wij voor al onze cliënten die zelf het emrk zijn een eigen flexibele structuur creëren. Dit zorgt voor overzicht en rust. Doordat je je blijft ontwikkelen verandert je behoefte aan begeleiding. Bij LABEL ME verandert de structuur rondom jouw merk dus vanzelfsprekend met je mee. Je moet optimaal en zorgeloos kunnen presenteren, maar bij LABEL ME blijf je wel baas over je eigen carrière.

www.lblme.nl