Ondernemen en verbinden met passie

Pearl Card

Bilderberg Hotels
Hotels voor een luxe overnachting, diner of bijeenkomst

Bilderberg is een Nederlandse hotelonderneming met een meer dan 100 jaar oude geschiedenis. Bilderberg beschikt over 18 hotels in het vier- en vijfsterrensegment, 216 vergaderruimten en 1.725 hotelkamers. Bilderberg is actief op zowel de leisure- als de zakelijke markt. Van de 18 hotels zijn er acht vergaderhotels op unieke locaties, vijf zijn luxe meeting hotels, drie stadshotels en twee niche stadshotels. Bekende hotels van de groep zijn onder andere Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, Grand Hotel Wientjes in Zwolle, Hotel De Bilderberg in Oosterbeek en het Parkhotel in Rotterdam. Daarnaast maakt een aantal toonaangevende restaurants, waaronder De Kersentuin in Amsterdam en de Kromme Dissel in Heelsum, onderdeel uit van de portfolio.

De luxe en bijzondere Bilderberg hotels bevinden zich op de mooiste locaties van Nederland. Persoonlijke benadering en service staan bij Bilderberg centraal. De kerngedachte hierbij is ‘een genietende gast is de kroon op mijn werk’. Bilderberg heeft 10 Bilderberg Kroonwaarden opgesteld, die de leidraad vormen voor alle medewerkers in de benadering naar onze gasten. Medewerkers zijn flexibel richting de gast, luisteren actief, tonen initiatief en doen met veel plezier en enthousiasme hun werk.

Als fCN-lid wordt je bij alle Bilderberg Hotels speciaal onthaald. Voor speciale tarieven bel fCL of vul hiernaast het aanvraagformulier in.

Impressions

  • Schermafbeelding 2014-05-23 om 22.09.42
  • Schermafbeelding 2014-05-23 om 22.14.32
  • Schermafbeelding 2014-05-23 om 22.16.07
  • Bilderberg1
  • Bilderberg2
  • ???????????????????????????????
  • Bilderberg6
Pearl Card

Meer Hotels