Ondernemen en verbinden met passie

Pearl Card

fCN 25 Hours Rally

Deze rally wordt door fCL georganiseerd in samenwerking met de organisator van de befaamde Coupe Des 5 Europa rally en fCN-lid Vincent van Dantzig (bekend van de Nierstichtingrally).

Het wordt een stijlvol evenement van een bonte stoet klassieke en nieuwe unieke auto’s, fijne ontmoetingen, prachtig netwerk, buitengewone culinaire geneugten, bijzondere locaties & route door zuid Nederland/België en met jouw deelname draag je bij aan een prachtig goed doel.

Er kunnen maximaal 50 equipes deelnemen. Reserveer alvast nu een startbewijs en verkrijg meer informatie of bel 020-305 88 58.

Route & timing
De feitelijke duur van de rally bedraagt 25 uur. Dat is vanaf de officiële start op vrijdag 10 oktober om 13:30 uur tot aan de finish op zaterdag 11 oktober om 14:30 uur. Daarna wordt het evenement afgesloten met de prijsuitreiking en een high tea/high wine. De start van de rally vindt plaats in de omgeving van Den Bosch en de finish in de omgeving van Eindhoven. U dineert en overnacht in Bilderberg Hotel Vaalsbroek. De totale lengte van de rally zal ca. 350 km bedragen.

Deelnemers & Inschrijving
Je bent van harte welkom deel te nemen met je klassieke of unieke moderne auto. Ben je een doorgewinterde rally rijder van de Tulpenrallye/Winter Trial of geniet je van deelname aan een tourklasse rally, schrijf je dan in!

Je hoeft geen top-navigator te zijn om de finish te vinden. Wel moet de equipe open staan voor onverwachte opdrachten en uitdagingen onderweg! 25 Uur genieten van prachtige locaties, elkaar, een mooi samengesteld avond programma inclusief borrel, diner en after party.

Dit jaar zal op voordracht van fCN lid Eric Stubbé de Stichting for Life het goede doel zijn. (www.stichting4life.nl)

De eerste equipes hebben zich al aangemeld met zeer fraaie auto’s! Inschrijfgeld bedraagt 295 euro per persoon (inclusief rally diner en overnachting). Reserveer nu een plek voor deze rally. Daadwerkelijk inschrijven kan vanaf heden direct op www.25hours.info, waar je nog meer informatie over de rally kunt terugvinden.