Ondernemen en verbinden met passie

Vermogensbeheer

Logo M&P

Melles & Partners is een onafhankelijke vermogensbeheerder gespecialiseerd in discretionair beheer voor vermogende particulieren en stichtingen. Ons doel is de instandhouding en groei van het kapitaal van onze cliënten. Het bedrijf is volledig in handen van management en vroege investeerders. Onze cliënten zien wij als beleggingspartners, daarom hanteren we voor onze cliënten en onszelf dezelfde beleggingsportefeuille. Daarnaast bestaat onze vergoeding alleen uit een beheerfee, zonder extra verborgen kosten. “Wij hebben geen dubbele agenda”.

www.mellesandpartners.com

Indien u wenst het contact te laten verlopen via fCO neem dan contact op met het secretariaat van fCO.

momentum

Voor investeerders: Een samenwerking met Momentum Capital biedt een bovengemiddeld rendement en een preferente positie omdat wij investeren zonder hefboom of bankkrediet.

Voor ondernemers: Naast kapitaal kunnen wij een uitgebreid netwerk, industriële kennis en ervaring beschikbaar stellen.

Momentum Capital, opgericht in 2005, is een Nederlands private equitykantoor met een bewezen trackrecord van succesvolle investeringen en exits. Momentum Capital werkt internationaal en heeft participaties in Latijns Amerika, VS en Europa.

Er is bewust voor gekozen om te investeren zonder bancaire financieringen of andere hefbomen waardoor de financiële partners een preferente positie behouden. Om schaalvoordelen te creëren investeert Momentum Capital samen met een invloedrijk en betrouwbaar netwerk van institutionele partijen, family offices en vermogende particulieren, waaronder dga’s en captains of industry.

Door deze coöperatie heeft Momentum Capital de mogelijkheid om substantiële financiële middelen, gecommitteerde industrie
expertise en een wijdverbreid netwerk beschikbaar te stellen aan ondernemingen die daar behoefte aan hebben.

www.momentumcapital.nl