Ondernemen en verbinden met passie

Verzekeringen

Logo Slegt1

Slegt financiële dienstverlening b.v.

Verzekeringen. Voor de meeste mensen is het een noodzakelijk kwaad. Onoverzichtelijk, onbegrijpelijk, onbetaalbaar. En in negen van de tien gevallen ook nog onnodig. Al ruim 42 jaar is dat wat we om ons heen horen. We laten ons er weinig aan gelegen liggen. Omdat we van mening zijn dat iedereen recht heeft op een sterke financiële basis, bescherming tegen risico’s en een goede en persoonlijke afhandeling van eventuele schades. En omdat wij het gewoon leuk vinden mensen verder te helpen in die voor hen weinig uitnodigende wereld. Welkom dus bij Slegt, onafhankelijk financiële dienstverlener voor particulieren en ondernemers in het MKB. Wij zijn u graag van dienst, ook na 17.00 en in het weekend kunt u ons persoonlijk bereiken. Immers, de meeste schades ontstaan niet tijdens kantooruren.

020-6147051
www.slegt.nl

Logo Hiscox

Hiscox Nederland

Hiscox is een gerenommeerde niche verzekeraar die zich specialiseert in het verzekeren van kunstcollecties, luxe villa’s, inboedels, sieradencollecties en tweede woningen van vermogende particulieren. Tevens biedt zij professionele beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Onze producten zijn duidelijk toegesneden op de wensen en kenmerkende verzekeringsbehoeften van onze klanten. Hierbij baseren wij ons op onze ervaring, specifieke kennis en beoordeling van de individuele situatie.

www.hiscox.nl