Ondernemen en verbinden met passie

Netwerk-arrangementen

Ajax

Via Founders Carbon Lifestyle kun je mooie kaarten voor alle thuiswedstrijden van Ajax reserveren tegen een speciale fCL prijs, voor zowel eredivise als de Champions League wedstrijden. Desgewenst stellen wij een arrangement samen met bijvoorbeeld een diner voorafgaande aan de wedstrijd en een borrel na afloop.
Wil je een loge huren met zakenrelaties of met het voltallig personeel op de tribune een wedstrijd bijwonen, ook dat is mogelijk.
Neem contact op met fCL voor meer informatie.

fCN netwerk en leadership middag

fCN Netwerk Bijeenkomst

voor founders en directieleden over resultaatgericht ‘mens-zijn’
Donderdag 13 november 2014
De L’Europe Amsterdam

fCN en How Company nodigen je uit voor een ‘weer eens wat anders’ praatje over een onderwerp wat ons allen als leiders dagelijks aangaat:  Het meekrijgen van onze mensen op de werkvloer richting belangrijke doelstellingen. Een verhaal met diepgang met relativerende humor door fCN-lid Edwin Vreedeveld, oprichter van How Company.

Deze unieke presentatie, met netwerkmoment na afloop, vindt plaats bij Hotel De L’Europe in  Amsterdam, op donderdag 13 november aanstaande. Je bent welkom vanaf 15.00 uur, het programma eindigt om 18.00 uur. Reageer tijdig, daar er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. RSVP per mail  jerica@founderscarbonlifestyle.com

HOW-Company-Logo

Tienduizenden boeken zijn wereldwijd al geschreven over Leiderschap. Toch blijft het onderwerp zeer actueel, nu zelfs meer dan ooit. Hoe komt dat, waarom blijven wij steeds zoeken naar antwoorden met betrekking tot dit onderwerp? Omdat we steeds maar weer die onmacht ervaren wanneer zaken niet lopen wanneer wij als ‘baasje’ de zaak willen laten excelleren? Of wellicht omdat we de zaak teveel vanuit onze functie benaderen en te weinig begrijpen wat er aan de ‘andere kant’ tussen de oren gebeurt.

Leiderschap gaat helaas nog veel te veel over het mentaal bevatten vanuit een concept of model en te weinig vanuit het besef, “wat is het wat anderen van mij als mens nodig hebben zodat ik mijn bedrijfsdoelstellingen haal. Harder werken maakt het verschil niet meer, wel inzicht in drijfveren van mensen om ons heen. Wat zijn de redenen dat mensen, wij dus ook, blijven hangen in drogredenen? Er is geen betere leiderschap leerschool om hierachter te komen dan eerst bij onszelf te rade te gaan…

Edwin Vreedeveld

Edwin Vreedeveld (1958) is oprichter en partner van How Company en een veel gevraagd spreker op (internationale) congressen, waar hij toehoorders op zijn eigen wijze inspireert op het vlak van leiderschap. Het liefst omschrijft hij zichzelf als ‘levensondernemer’, hetgeen veel – zo niet alles – zegt over hoe Edwin in het (professionele) leven staat: ongedwongen zichzelf en zonder vooroordelen treedt hij het leven in alle openheid en nieuwsgierigheid tegemoet. Die houding, weet Edwin uit ervaring, maakt de weg vrij voor structurele ontwikkeling en slaat het snelst en effectiefst de brug naar een succesvolle samenwerking met anderen. Wat hem voornamelijk drijft als mens en trainer is de wetenschap en zijn ervaring dat mensen veel meer uit zichzelf kunnen halen door op eenvoudige wijze anders naar hun leven te kijken.

How Company richt zich op personen en organisaties die het aanwezige menselijke potentieel aanzienlijk beter willen benutten zodat doelstellingen sneller en succesvoller gerealiseerd kunnen worden.

Een aantal fCN-leden heeft al tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van How Company. Zij boekten betere resultaten, hebben nu een beter inzicht en vaak ook (nog) meer plezier in hun werk.

fCN 25 hours Rally 2015

Na het enorme succes van 2014 is de volgende fCN 25 hours Rally inmiddels gepland. Deze zal plaatsvinden op 11 en 12 september 2015.

De rally wordt wederom door fCL georganiseerd in samenwerking met de organisator van de befaamde Coupe Des 5 Europa rally.

Het wordt een stijlvol evenement van een bonte stoet klassieke en nieuwe unieke auto’s, fijne ontmoetingen, prachtig netwerk, buitengewone culinaire geneugten, bijzondere locaties en een mooie route.

Gassan Diamond tour!

AMSTERDAM AL MEER DAN 425 JAAR: CITY OF DIAMONDS
Amsterdam staat al vierhonderd jaar wereldwijd bekend als de ‘City of Diamonds’. Zo is de briljant een Amsterdamse slijpvorm die ook wereldwijd wel de ‘Amsterdam cut’ wordt genoemd. Wie alles wil weten over karaten, kleuren, helderheid en slijpvormen en ook iets over de geschiedenis van dit Amsterdamse ambacht, bezoekt Gassan Diamonds voor een gratis rondleiding. Dagelijks worden van 9.00 – 17.00 uur rondleidingen gegeven in meer dan 27 talen. Op aanvraag kunt u ook buiten openingstijden onze diamantslijperij bezoeken.

BELEEF DE SCHITTERING VAN DIAMANT BIJ GASSAN DIAMONDS
De Amsterdamse diamantair Gassan Diamonds is gevestigd in de voormalig door stoom aangedreven diamantslijperij. In dit monumentale pand kijkt u mee over de schouder van de diamantslijpers terwijl een gids u uitleg geeft over het diamant-bewerkingsproces. Ervaar de sensatie van het diamant slijpen bij Gassan Diamonds. Zie het verwerkingsproces in al haar facetten. Beleef de opwinding van ruim 425 jaar vakmanschap en traditie. Uiteraard kunt u ook hier de wereldberoemde ‘Amsterdam Cut’ kopen en de eigen slijpvorm van Gassan, de Gassan 121 met 121 facetten.

KOOP DIAMANTEN OF MAAK EEN KEUZE UIT DE UITGEBREIDE COLLECTIE
Tijdens uw bezoek aan Gassan Diamonds, koopt u diamanten voor uzelf of voor iemand die u lief is. Wij bieden u een indrukwekkend assortiment aan. Goudsmeden staan voor u klaar om uw uitgekozen diamant direct te zetten. Ook kunt u een keuze maken uit de felbegeerde juwelencollectie. De meest exclusieve en uitgebreide van Nederland!

Vergeet ook niet The Boutique te bezoeken na de rondleiding met merken als Jaeger-LeCoultre, IWC, Omega, Rado, Longines, Tissot en de fashionmerken als Pandora, Swatch, Tisento en Guess een waar shopping paradijs voor de echte juwelen en horloge liefhebbers.

How Company - Exclusief aanbod maart 2015

Op donderdag 13 november hebben 50 fCN-leden het inspirerende verhaal van fCN-lid Edwin Vreedeveld (How Company) op een zeer “actieve” wijze ondergaan. De rode draad van zijn verhaal: haal jij op dit moment eruit wat erin zit? Voor jezelf als mens maar natuurlijk ook voor jouw organisatie en de mensen om je heen. En wat zijn eigenlijk de redenen dat wij ons zelf tegenhouden om voor het maximaal haalbare te gaan?

Gedurende het verhaal van Edwin werden deze vragen op een zeer interactieve wijze behandeld en werd aan de hand van de vele herkenbare voorbeelden al snel duidelijk waar wij ons zelf tegenhouden. Bijvoorbeeld door teveel rekening te houden met anderen (sociaal verantwoord gedrag), door regeltjes te volgen die helemaal niet dienen en door de angst/weerstand om te veranderen. Na afloop werd er uiteraard volop nagepraat in de gezellige Freddy’s Bar van Hotel De L’Europe. How Company verzorgt zowel open programma’s als programma’s op maat gericht op o.a. persoonlijke ontwikkeling, leiderschap ontwikkeling en cultuur verandertrajecten. Speciaal voor fCN-leden en mensen binnen hun organisaties heeft How Company een exclusief programma aanbod in maart 2015. Onderaan deze pagina tref je foto’s aan van 13 november 2014.

Klik hieronder op de link voor het exclusieve programma aanbod in 2015.

Brochure Persoonlijk Leiderschap voor FCN leden

Leuk om te weten: Hoogste score in Nederland óóit behaald door How Company

Cedeo, hét onafhankelijke keurmerk in Nederland voor commerciële opleidingsinstituten, heeft How Company eind 2014 de maximale score toegekend op het vlak van klanttevredenheid. Deze uitslag is de door hen hoogst genoteerde ooit en gebaseerd op o.a. kwaliteit trainers (100%), uitvoering en organisatie programma’s (90%) en samenwerking met opdrachtgevers (90%). Wij danken al onze partners voor hun bijdrage in het samen mogen realiseren van dit geweldige resultaat.

Evenementen

  • fCN
  • Leden
  • PCS