Ondernemen en verbinden met passie

Pearl Card

Mercedes-Benz A-Klasse by Eric Kuster Metropolitan Luxury

Wat gebeurt er als de beroemde interieurdesigner Eric Kuster en Stern Auto elkaar ontmoeten? Metropolitan Luxury en AMG? Glamour en klasse? Luxueus comfort en stilistische sportiviteit?

De Mercedes-Benz A-Klasse by Eric Kuster Metropolitan Luxury laat zien dat wij samen de kunst verstaan om extremen niet uit de weg te gaan, maar juist in perfecte balans te verenigen.

Mercedes-Benz en Eric Kuster vinden elkaar in hun liefde voor design en hun perfectionisme. Kortom: the best or nothing.

Op zaterdag 16 en zondag 17 mei is de onthulling van de zeer exclusieve Mercedes-Benz A-Klasse by Eric Kuster Metropolitan Luxury! Je hebt tevens de mogelijkheid om de exclusieve en stijlvol ingerichte villa van Eric Kuster Metropolitan Luxury te bekijken.

Tijdens een ongedwongen maar stijlvolle picknick wordt deze A-Klasse onthuld. Juwelier Schaap -/- Citroen toont de exclusieve horlogemerken Roger Dubuis en Hublot.

Stern Auto zal tevens enkele exclusieve modellen van het merk Mercedes-Benz tonen.

Programma:

• 13.00 – 14.00 uur – Inloop & ontvangst
• 14.00 – 17.00 uur – Picknick
• 15.00 – 15.30 uur – Onthulling van de A-Klasse
• 17.00 – 18.00 uur – Borrel

Tot op de 16e of 17e  waar je kunt genieten van al het moois wat Eric Kuster Metropolitan Luxury, Schaap -/- Citroen en Stern Auto je te bieden hebben.

RSVP graag naar: raymond.amesz@sternauto.nl

Pearl Card

Meer Familie

Er zijn geen andere producten in deze categorie.